STUDIOLÄHETYKSET & TALLENTEET

On tarkoitettu siihen hetkeen, kun tapahtumasi vaatii paljon ennakkojärjestelyitä ja tavoitteena on tuottaa aikataulutettu sekä ammattitaitoinen lähetys. 

 Tämä lähetys voi pitää sisällään paneelikeskusteluita, etäpuhujia sekä muita esiintyjiä. Tapahtumassasi on juontajat tai fasilitoijat sekä tapahtumaasi ohjaa eteenpäin ennalta huolella pohdittu tarinankerronta, jota tukee visuaalinen ilotulitus. 

 Studiolähetykset ovat monipuolisella ammattitaidolla toteutettuja lähetyksiä tai ennakkotallenteita, jotka pitävät sisällään tekniset testaukset ja lähetyksen harjoitukset. 

 Huolehdimme kanssasi lähetyksen projektinhallinnasta sekä viestinnästä. 

 Voimme myös tarjota sinulle visuaalisemman studiolähetyksen virtuaalistudion avulla, jossa voimme havainnollistaa datan lisätyn todellisuuden kautta sekä yhdistämään näyttävästi etä- ja läsnäolevat esiintyjät. 

virtuaalistudio
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

Virtuaalisten tapahtumien visuaalisempi toteutus tehdään virtuaalistudiossa. Virtuaalistudio mahdollistaa ihmisten tai muiden todellisten esineiden sekä tietokoneella luotujen ympäristöjen ja esineiden reaaliaikaisen ja saumattoman yhdistämisen sekä vuorovaikutuksen. Virtuaalistudiossa voi toteuttaa myös näyttävät mainostuotannot kustannustehokkaasti.

Virtuaalistudiossa suuri osa ympäristöstä toteutetaan kokonaan digitaalisesti. Tarkoituksena on, että taustat ja elementit näyttävät realistisilta ja vuorovaikutteisilta antaen vaikutelman, että ne todella ovat todellisessa maailmassa. Verrattuna normaaleihin tuotantoihin, virtuaalinen studio ei välttämättä vaadi jälkituotantoa vaan visuaalinen suunnittelu ja virtuaaliset taustat muokataan valmiiksi etukäteen.

Virtuaalitodellisuuselementtien lisäksi virtuaalistudiossa käytetään myös lisätyn todellisuuden elementtejä.

Me kaikki haluamme toteuttaa luovuuttamme ja näkemyksiämme. Ideoinnissa puhutaan monesti, että vain taivas on rajana, niin todellisuudessa budjetti asettaakin meille raamit valmiiksi. Todellisuuksia voi kuitenkin olla monia ja virtuaalisen sekä lisätyn todellisuuden avulla sinun mahdollisuutesi toteuttaa näkemyksesi kasvavat eksponentiaalisesti. Virtuaalistudio pystyy siirtämään rajoja sille, mikä on todellisuudessa mahdollista. Virtuaalistudio on hienostunut yhdistelmä nykyaikaista 3D-virtuaalimaailmaa sekä perinteistä green screen -teknologiaa. Virtuaalistudio antaa myös mahdollisuuden tuottaa teknisesti monipuolisia videotuotantoja sekä näyttäviä mainostuotantoja kustannustehokkaasti. 

”Viemme sinut videotuotannoissa sinne, mistä olet aina haaveillut ja toteutamme sen sinulle alusta loppuun saakka. Virtuaalistudion avulla muutamme mahdottoman mahdolliseksi..”

INFOTILAISUUDET

Jos suunnittelet infotilaisuuden järjestämistä etäyhteyksin, niin meille mahtuu isompikin asiantuntijaraati yhdessä puheenjohtajan kanssa. Tarvittaessa saamme osallistujien kysymykset tai kommentit osaksi tapahtumaa. 

Ville Meckelburg
+358 44 9786 140
Ville Meckelburg
+358 44 9786 140
Mail
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.