Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafisia elementtejä, kolme kolmiota.
Led-moduulien asentamista.

YRITYSTAPAHTUMAT & MESSUT

Oletko koskaan kävellyt messuilla, jossa osastot näyttävät toinen toiseltaan ja jossa osastolla työskentelevä selaa ison osan ajasta puhelinta? Me olemme.  

Mutta olemme myös olleet sellaisella, jossa jengi huutaa desipelimittariin ja jossa grafiikat vilkkuvat ledeille toinen toistaan kirkkaammin ja ennen kaikkea olemme olleet sellaisella, jossa väki kokoontuu osaston ympärille, koska siellä tapahtuu jotain jännää, joka pitää ehdottomasti nähdä. 

Kumpi näistä esimerkeistä inspiroi sinua enemmän?  

Niin arvelimmekin. 

Me teemme jälkimmäisiä. Messujen ja yritystapahtumien pitää viihdyttää ja myydä. Tylsyys ei myy. Interaktiiviset elämykset ja visualisoinnit tekevät tapahtumista paljon eläväisempiä, mutta niiden esittämiseen tarvitaan laitteistoa ja niitä saa meiltä – siis koko paketin.

Led-visualisointi jäähallissa.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

LED SISÄLLÖT

Meidän LED-moduulien käyttö tapahtumissa perustuu niiden muokattavuuteen, tarkkuuteen sekä monipuoliseen käytettävyyteen. Teknisiltä ominaisuuksiltaan LED moduuliemme tarkkuus on huippuluokkaa, myös läheltä katsottuna. Led-moduulit mahdollistavat led-screenin rakentamisen moneen eri tilaan sekä kokoon ja muotoon käyttötarkoituksen ja sisällön mukaan. 

Säänkestävyytensä sekä loistavan valotehonsa ansiosta, moduuleja pystytään käyttämään sekä sisä- että ulkotapahtumissa. Led-moduulimme eivät särise, edes kuvattaessa ja teknisiltä ominaisuuksiltaan tarkkuus on huippuluokkaa, myös läheltä katsottuna. 

Opastamme sinua teknisissä valinnoissa sekä suunnittelemme yhdessä, juuri sinulle sopivimmat ratkaisut tapahtumasi toteuttamiseen. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumien yhdessä näyttöteknologioiden kanssa rakenteet ja valaistuksen

Meiltä saat kokonaisvaltaiset näyttävät sisällöt ledeille.

Käsikädessä LED -teknologian kanssa kulkee sisällöntuotannon osaaminen sekä erityisesti screen-ratkaisuille suunniteltu sisältö. Etsimme kanssasi juuri sinun tapahtumaasi parhaiten sopivan kokonaisratkaisun visuaalisen näyttävyyden, tapahtuman tarinankerrollisuuden ja teknisen toimivuuden maksimoimiseksi. Näin saat kiinnitettyä vieraasi huomion ja edistät heidän positiivisten kokemusten jakamista sosiaalisessa mediassa.  

Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä graafisia visualisointeja urheilu- ja konserttitapahtumiin sekä luomme huomiota herättäviä elementtejä messuille, kauppakeskuksiin sekä muihin yleisötiloihin. 

Koordinoimme ja huolehdimme tuotannon alusta loppuun saakka vaadittujen vaatimusten mukaisesti. Varmistamme, että kommunikointi toimii eri toimijoiden välillä ja että työvaiheet toteutuvat sovitussa aikataulussa. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla tapahtumalla luot ainutlaatuisen tunnelman ja herätät mielenkiintoa kohderyhmässäsi. 

Mies nostaa traktorilla led-seinää, esitystekniikka.

KIINTEÄT ASENNUKSET

Meillä kaikilla on yksilölliset tarpeemme ja niin on myös LEDien suhteen. Kiinteät LED-asennukset suunnittelemme aina projektikohtaisesti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tekniset ominaisuudet, kuten taulun muoto, koko, tarkkuus, kirkkaus ja säänkestävyys, määräytyvät sijoituspaikan, katseluetäisyyden ja esitettävän sisällön mukaan. Näin varmistamme, että kustannukset ovat juuri oikeanlaiset eikä turhia investointeja synny ja toisaalta, LED palvelee juuri sitä käyttöä, mihin se on tarkoitettu. 

Ammattitaitoisen tiimimme tietotaito ja kokemus asennuksista ja tilavisualisoinneista takaavat turvallisen ja kestävän palvelukokonaisuuden kiinteiden näyttöpintojen asentamiseksi. Yhteistyökumppanimme varmistavat LED:ien standardienmukaisuuden suoraan tehtaalla valmistusmaassa ja takaavat laadukkaat toimitukset perille saakka. Olemme asentaneet menestyksekkäästi kiinteitä LED pintoja mm. jäähalleihin, kauppojen ulkoseiniin sekä erilaisiin urheilutiloihin.  

 Teknologisen ja sisällöllisen tuotekehityksen avulla olemme varmistaneet edelläkävijyytemme nykyaikaisten screen-teknologioiden tuotekehityksessä edistäen tapahtuma-alan ja kaupan alan asiakaskokemusta. 

  • Sponsoriseinät 2m korkea x 10m 
  • Seinä 3m x 2m 
  • 4 kpl. postereita

Virtuaalitapahtumat | Video- & striimaus | Äänentoisto | Valaistus | Lavat | Tapahtumarakenteet | Trussit & ripustus  

 

Miska-9964

Miska Riekkinen
Esitystekniikka & Livelähetykset

+358 44  977 7247

Mail
Miska-9964

Miska Riekkinen
Esitystekniikka & Livelähetykset

+358 44  977 7247

Mail