”Striimi-lähetys voi helposti saavuttaa katsojia rajattomasti ympäri maailman ja siksi varmistamme, että loistat silloin oikeassa valossa ja kerrot viestisi kuuluvalla äänellä.”

Piirretty videokamera.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

STRIIMAUS

Striimaus mielletään usein tapahtumien suoraksi lähetykseksi, mutta se on myös loistava tapa lisätä vuorovaikutusta yrityksesi ja potentiaalisten asiakkaidesi välillä jälkikäteen. Tallennetun lähetyksen kautta voit houkutella enemmän yleisöä kanavillesi ja hyödyntää mahdollisuuden tuotteidesi tai palveluidesi mainostamiseen.

Vaikka striimaus voi tuottaa hyviä tuloksia ja tavoittaa enemmän yleisöä ympäri maailmaa, on huomioitava sisällön laatu. Striimaus on yrityksesi ja tapahtumasi näkyvyyttä ja mainosta. Siksi suhtaudumme ammattimaisella otteella myös striimaustuotantoihin. Laadukas sisältö tekee lähetyksestäsi ainutlaatuisen ja erottuvan. Tämä lähestymistapa auttaa sinua edistämään tehokkaammin brändisi tunnettuutta ja tekemään markkinointikampanjastasi vaikuttavamman. Parhaimmillaan striimaus avaa yrityksellesi uusia tulovirtoja. Sitoutuminen videosisältöihin on entisestään kasvussa, ja koska tallenne jää kanavallesi, pääsevät katsojat palaamaan myöhemminkin sisältöjesi ääreen.

”Olemme tekninen kumppanisi striimauksissa olipa tapahtumasi konsertti, webinaari tai jotain siltä väliltä. Huolehdimme kuvauksen ja lähetyksen lisäksi myös esitysmateriaaleista sekä äänimiksauksesta.”

LIVELÄHETYS JA TALLENNE

Huolehdimme tapahtumasi koko kuvatuotannon alusta loppuun – aina ennakkomarkkinoinnista, tapahtuman aikaiseen ja sen jälkeiseen markkinointiin saakka. Tuotettu materiaali on aina käytettävissäsi ja hyödynnettävissä myös tulevien tapahtumien markkinoinnissa esimerkiksi AfterMovien muodossa. Kuvatuotantomme takaa, että tilaisuutesi esiintyjät näkyvät paitsi takariviin itse tapahtumassa, mutta myös tilaisuuden ulkopuolelle eri kanaviin. Livelähetykset ovat tätä päivää ja laadukkaan streamin tuottaminen on monille haasteellista.

 

Olemme olleet mukana tuottamassa monia, hyvin erilaisia tapahtumia ja meidän kauttamme saat livelähetyksiisi kokeneen ja livetilanteisiin sopeutuvan miehistön.

 

  • IDK-hanke, Kuopion kaupunki
  • WHO Healthy Cities-seminaari
  • Savonia, Eco System week
  • Pohjois-Savon liiton maakuntavaltuuston kokoukset
Taustamarkkinat_BGMT_Miska_Riekkinen_profiilikuva
MISKA RIEKKINEN
Esitystekniikka ja livelähetykset

+358 44 977 7247

Mail