Piirretty klaffi.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

Videotuotanto ja muu sisällöntuotanto Kuopiossa sekä muualla Suomessa

Haluatko kertoa yrityksesi toiminnasta näyttävästi videona omilla kotisivuillasi tai sosiaalisessa mediassa?
Tuotantotiimimme hyppysissä toteutuvat tyylillä niin some-, yritys-, kuin tuotevideot ja huolehdimme vankalla kokemuksella videosi koko tuotannon kaaren aina suunnittelusta ja toteutuksesta jälkityöhön ja julkaisuun saakka.

Videoita kannattaa käyttää monipuolisesti tukemaan myyntiäsi ja yritysimagoasi. Esittelyvideot ovat hyödyllisiä ja informatiivisia sisältöjä, jotka ovat tehokkaita kertomaan syvällisemmin tuotteestasi, palveluistasi tai yrityksestäsi. Somevideo on taas tehokas ja edullinen työkalu markkinointiin ja kasvattamaan seuraajiesi sitoutuneisuutta.

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Videotuotanto mainoskuvaukset Kuopiossa, kaksi kuvaaja ja kuvattava videokameran kanssa

MAINOSTUOTANTO

Olemme pitkän linjan taitaja erilaisissa mainostuotannoissa:
mainoselokuvissa, grafiikkamainoksissa sekä äänimainoksissa. Ja koska mainoskanavien sekä formaattien määrä vain kasvaa, otamme mielellämme haasteen vastaan tuottaa entistä kohdennetumpaa ja tehokkaampaa mainontaa.

Meillä on kokemusta mainostuotannosta urheilutapahtumiin, infonäytöille, sosiaalisen median eri kanaviin sekä tietenkin televisioon. Asiantunteva tiimimme tietää millainen mainos toimii missäkin tilanteessa. Seuraamme myös tiiviisti kehittyviä mainonnan trendejä, jotta materiaali on aina tuoretta ja ajankohtaista. Tarjoamme sinulle koko mainostuotannon osa-alueet suunnittelusta ja käsikirjoituksista kuvaukseen ja jälkituotantoon saakka. Toimimme myös muiden mainostoimistojen tuotantoyhtiönä, joten yhteistyö sujuu vaivattomasti eri tahojen kanssa.

”Toteutamme mainos- ja videotuotannot avaimet käteen-periaatteella alusta loppuun saakka. Suunnittelemme, järjestelemme, toteutamme sekä toimitamme valmiin mainoksen sovittuihin kanaviin.”

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafinen suunnittelija työssään, kaksi näyttöruutua.

GRAAFINEN- JA
VISUAALINEN SUUNNITTELU

Kokenut jälkituotantotiimimme editoi videosi, tekee grafiikka-animaatiot, lisää erikoisefektit, tekee värimäärittelyn, miksaa äänen, nauhoittaa spiikit, suunnittelee logosi, luo nettisivujesi layoutin, kuvittaa, tekee 2D- ja 3D-animaatioita, juo välillä kahvia ja sitten taas jatkaa…

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Mies ohjaa dronea kuvauksissa.

DRONEKUVAUS

Olemme kuvaamisen ykkösosaajia myös ilmasta käsin. Ammattitaidolla ja ammattimaiseen käyttöön tarkoitetulla ilmakuvauskalustollamme toteutamme laadukkaat still- ja videokuvaukset.

Ilmakuvat voidaan liittää osaksi mainoskampanjaa tai toteuttaa omana kokonaisuutenaan. Kopterikameralla läpiajettuna esimerkiksi tilojen esittelyvideoihin saa aivan uudenlaisen twistin ja hyvähermoisella tiimillämme kuvaaminen onnistuu myös vilkkaissa yleisötapahtumissa.

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Valokuvaaja työssään kohteessa.

VALOKUVAUS

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

Ammattivalokuvaajaksi kouluttautuneet valokuvaajamme huolehtivat, että yrityksellesi kuvatut kuvat välittävät yrityksestäsi tai tuotteestasi suunnitelman mukaista ja laadukasta mielikuvaa.

Ideoimme ja toteutamme still-kuvaukset studiollamme, miljöössä tai asiakkaan tiloissa. Valokuvatuotannossa voit luottaa kuvaustiimiimme visuaaliseen silmään ja ammattitaitoon sekä laadukkaaseen kamera- ja valaisukalustoomme.

KYSY LISÄÄ:
Kimmo_R8A9407-Edit
KIMMO LESONEN
Motion Graphic Designer

+358 50 911 6744

Mail
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

REFERENSSIT:

PeeÄssä
DB Shenker
Kuopio-Tahko Markkinointi
Ponsse
Lignell & Piispanen
Iisalmen Kaupunki
UEF