SISÄLLÖNTUOTANTO

Sisältö on kuningatar. Tai kuningas. Ihan miten haluaa asian ilmaista. Mutta joka tapauksessa sisältö on todella isossa ja vaikuttavassa roolissa meidän yritysten valtakunnassa. 

 Vain sisältöjen kautta voit aidosti kertoa yrityksestäsi ja tuotteestasi, tuoda tekijät asiakkaan lähelle ja tehdä aidon vaikutuksen. Sisältöjen tulee olla pieniä elämyksiä itsessään. Sisältöjä kulutetaan valtavia määriä päivittäin ja monipuolisen sekä mielenkiintoisen sisällön luomiseen tarvitaan riittävästi resursseja, jotta sisältö olisi laadukasta ja relevanttia niin ajassa kuin kohderyhmässäkin. Palataanpa hetkeksi alun mielikuviin. Millaista roolia ajattelet meidän esittävän sisältöjen valtakunnassa?

”Tuotamme elämyksiin ja tapahtumiin kokonaisvaltaisen sisältöpaketin tapahtuman visuaalisesta ilmeen suunnittelusta www-sivuihin ja mainosvideoihin sekä sosiaalisen median kanavan hallinnointiin.”

Piirretty klaffi.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

Videotuotanto

Video killed the radio star, mutta videoita ei taida syrjäyttää enää mikään. Video kerronnan tyyli ja julkaisu alusta vain vaihtelevat.

Haluatko kertoa yrityksesi toiminnasta näyttävästi videona omilla kotisivuillasi tai sosiaalisessa mediassa?
Tuotantotiimimme hyppysissä toteutuvat tyylillä niin some-, yritys-, kuin tuotevideot ja huolehdimme vankalla kokemuksella videosi koko tuotannon kaaren aina suunnittelusta ja toteutuksesta jälkityöhön ja julkaisuun saakka.

Videoita kannattaa käyttää monipuolisesti tukemaan myyntiäsi ja yritysimagoasi. Esittelyvideot ovat hyödyllisiä ja informatiivisia sisältöjä, jotka ovat tehokkaita kertomaan syvällisemmin tuotteestasi, palveluistasi tai yrityksestäsi. Somevideo on taas tehokas ja edullinen työkalu markkinointiin ja kasvattamaan seuraajiesi sitoutuneisuutta.

”Toteutamme mainos- ja videotuotannot avaimet käteen-periaatteella alusta loppuun saakka. Suunnittelemme, järjestelemme, toteutamme sekä toimitamme valmiin mainoksen sovittuihin kanaviin.”

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

GRAAFINEN- JA
VISUAALINEN SUUNNITTELU

Sanotaanko se? No me sanotaan se. Visuaalisuus ja vaikuttavuus on merkittävä iso osa kokemuksesta ja ostopäätöksestä ja siksi sitä ei voi tehdä vain ”nopeasti ja helposti”.  Uudet tekniikat mahdollistavat mielettömän hienot visualisoinnit niin markkinointiin kuin tapahtumiinkin. Meillä on kokemusta tapahtumiin tehdyistä visualisoinneista niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kokenut jälkituotantotiimimme editoi videosi, tekee grafiikka-animaatiot, lisää erikoisefektit, tekee värimäärittelyn, miksaa äänen, nauhoittaa spiikit, suunnittelee logosi, luo nettisivujesi layoutin, kuvittaa, tekee 2D- ja 3D-animaatioita, juo välillä kahvia ja sitten taas jatkaa…

Mies ohjaa dronea kuvauksissa.

DIGIMARKKINOINTI

Tänä päivänä yritys kuin yritys on pieni mediatalo. Yleisösi odottaa sinulta sisältöä, jolla kerrot itsestäsi ja jolla autat asiakkaitasi. Onnistunut sisältö sitouttaa, palvelee ja myy. Sisällön tuottamiseen tarvitset kuvaa – liikkuvaa ja liikkumatonta sellaista. Lisätään vielä ääntä ja grafiikkaa, niin tarinasi on valmis jaettavaksi. Kauttamme saat apua myös tarinasi sanoittamiseen. 

  • SOME
  • WWW-SIVUT
  • VALOKUVAUS
  • TEKSTIT
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
KYSY LISÄÄ:
MIA RÄSÄNEN
Social Media Manager

+358 44 973 2367

Mail
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

REFERENSSIT:

PeeÄssä
DB Shenker
Kuopio-Tahko Markkinointi
Ponsse
Lignell & Piispanen
Iisalmen Kaupunki
UEF