TAUSTAMARKKINAT BGMT TIIMI

Vuonna 1986 Juhani Hallikaisen ideasta syntyneen, alun perin kauppaliikkeiden äänimainontaan keskittyneen perheyrityksen ohjaksissa on Jussin tytär Sari, joka luotsaa ketterää tiimiään lempeän päättäväisellä otteella.

Olemme vuosien saatossa kasvaneet monipuoliseksi sisällöntuotantotaloksi, jonka eloisa ja liikkuvainen väki näkyy ja kuuluu monessa tilaisuudessa ja tapahtumassa. Meissä yhdistyy vahva ammattitaito ja se kuuluisa “pilke silmäkulmassa”. Rakastamme työskennellä ihmisten kanssa, jotka ovat intohimoisia tekemisiään kohtaan ja uskaltavat siirtää rajojaan sekä kokeilla jotain uutta.

Sari Hallikainen

CEO
+358 44 3636 448
MailLinkedinInstagram

Sari johtaa BGMT:n toimintaa rennolla asenteella jo toisessa polvessa. Perheyritykseensä kasvanut nainen on uniikki yhdistelmä lujaa tahtoa ja luovaa hulluutta. Hän tietää mitä haluaa ja omaa myös rohkeutta lähteä tavoittelemaan sitä.

Intohimo kauniisiin asioihin ja elämyksellisyyteen, pitkä kokemus kuva- ja tapahtumatuotannosta sekä rautainen yrittäjäasenne on tehnyt Sarista monipuolisen alan ammattilaisen ja mentorin. Sari on paitsi toimari, mutta myös visuaalisen sisällön osaaja, joka taitaa niin liikkuvan kuin pysäytetyn kuvauksen. Hänellä on ilmiömäinen vainu siitä, millainen sisältö on juuri nyt kiinnostavaa ja tinkimätön tarve tuottaa laadukasta jälkeä. Sari toimii arvojensa näköisesti: aidolla, iloisella ja positiivisen lempeällä otteella.

Tuomas Leskinen

Technical Coordinator
+358 44 979 4677‬
MailLinkedin

Ajattelevainen muusikko, joka pitää visuaalisten ja teknisten ongelmien ratkaisuista. Hän on lahjakas videokuvaaja, joka lentää korkealla droneilla, mutta käy lähelle ja henkilökohtaiseksi mikrolinssien kanssa tallentaakseen parhaimmat otokset videotasi varten. Tuomas tietää kaiken LED-paneeleista, screeneistä, kokoonpanoista ja -asennuksista, jotta luova sisältösi yltäisi täyteen potentiaaliinsa. Hän on ammattimaisen tehokas varustettuna uusilla ja tuoreilla ideoilla.

Kimmo Lesonen

Visual Artist, Partner
+358 50 911 6744
MailLinkedin

Visuaalinen visiönääri, jolla on paljon kokemusta ja joka viettää aikaansa yhtä mielellään niin todellisessa kuin virtuaalisessakin maailmassa. Kimmo on suuri sarjakuva-fani ja elinikäinen Mustanaamio-kerhon jäsen (nr. 19890). Hän on työskennellyt tietokoneiden kanssa aikojen alusta alkaen ja on haka niin 2D- kuin 3D-formaateissa, aina visualisoinneista videoeditointiin ja animaatioihin saakka.

Mia Räsänen

Social Media Manager
+358 44 973 2367
MailLinkedin

Aina pirteä ja sosiaalinen tiimipelaaja, joka ei pelkää uusia haasteita. Mia pistää somemarkkinoinnin pyörät pyörimään ja keskustelee yhtä lailla mutkattomasti digitaalisesti kuin kasvotustenkin samalla kun tekee ihmeitä verkkosivuille. Mia on raikas tuulahdus koko brändin väreissä ja kertoo mielellään millä maaleilla tulee paras tulos. 

Miska Riekkinen

Solution Sales
+358 44 977 7247
MailLinkedin

Myynti & Verkkolähetykset

TIETOINEN LÄSNÄOLO

AIDOT SUHTEET

TEKEMISEN RIEMU

ROHKEUS UUDISTUA

TAVOITTEELLINEN TEKEMINEN

Asiakkaidemme suusta kuultua