”Olemme tekninen kumppanisi striimauksissa olipa tapahtumasi konsertti, webinaari tai jotain siltä väliltä. Huolehdimme kuvauksen ja lähetyksen lisäksi myös esitysmateriaaleista sekä äänimiksauksesta.”

Piirretty videokamera.

ASIANTUNTIJALÄHETYKSET & STRIIMAUS

Viimeisen kahden vuoden aikana striimaukseen liittyviä termejä on tipahdellut kuin sieniä sateella. Näissä voi äkkiä mennä sekaisin. Siksi katsommekin asiaa enemmän tarkoituksenmukaisuuden kautta. Kenelle lähetystä tehdään ja mitä sillä halutaan saavuttaa?

KOULUTUS JA VALMENNUS

Jaamme mielellämme osaamisemme ja kokemuksemme myös sinun käyttöösi. Sinun onnistumisesi on myös meidän onnistumistamme.

Toimimme sparrikumppanina tapahtumatuotannon suunnittelussa sekä somemarkkinoinissa ja sisällöntuotannon prosessin tehostamisessa. Lisäksi koulutamme ohjelmistojen käyttöä ja toimimme teknisenä asiantuntijana LED-hankintojen tarjouskilpailutuksissa sekä virtuaalitapahtumien toteutuksissa.  

TAPAHTUMATUOTANTO

Ihmisten halu kokea elämyksiä ja erilaisia tapahtumia on valtavan suuri. Yritykset ovat valmiita panostamaan interaktiivisempaan ja sitouttavampaan sisältöön niin avautuvissa tapahtumissa kuin pysyviksi jäävissä etäyhteyksissä. 

Olemme apunasitapahtumankokonaisvaltaisenvaikuttavuuden luomisessa sekä luotettava kumppanisi teknisen- ja kuvatuotannon ratkaisuissa,olipa tapahtumasitai tilasipieni tai suuri.Meiltä löydätkätevästisaman katon alta kaikenaina LED-screeneistä videoprojisointeihin sekä mainospintoihin ja tapahtumapohjaiseen sisällöntuotantoon saakka. Tuotamme visuaalisesti säväyttävää materiaalia paitsi tapahtumasi näytöille, mutta sosiaalisen median kanaville tukemaan markkinointiasi.

 

Meiltä saat: 

  • LED-näytöt 
  • Ääni- ja valotekniikka (yhteistyössä VikingPro) 
  • Monikameratuotanto 
  • Tapahtuman striimaus 
  • Some-sisällöntuotanto 
Taustamarkkinat_BGMT_Sari_Hallikainen_profiilikuva
SARI HALLIKAINEN
Toimitusjohtaja

+358 44 3636 448

Mail