”Elävää & liikkuvaa kuvaa, mukaansatempaavaa visuaalisuutta, tunteen herättämistä. Anna luovuuden ja meidän asiantuntijoidemme herättää markkinointisi eloon. Haluamme kokea elämyksiä, jotka vaikuttavat.”

 Nyt pitää ihan pohtia, miten asiat ilmaisisi… on nimittäin rehellisyyden nimissä todettava, että emme ole videotuotannoissa halvin. Emmekä halua olla tai edes pystykään, sillä me haluamme panostaa tuotteidemme kehittämiseen, ammattitason laitteistoon sekä ennen kaikkea niihin tärkeimpiin: meillä työskenteleviin luoviin persooniin, jotka pystyvät toteuttamaan mitä mahtavampia juttuja.

Ei volkkarin hinnallakaan saa mersua. 

 Mutta se mitä me pystymme sinulle lupaamaan, on että meidän yli 20-vuotinen kokemuksemme videotuotannoista tekee asioista varsin sujuvia. Lisäksi et ole vuoden päästä pulassa, kun haluat palata projektisi pariin, sillä me olemme vielä täällä. Myös sinun toiveesi ja tuntemus siirtyvät meillä eteenpäin laajenevalle työryhmälle ja uusille osaajille. 

 Ja pssst. ehdotamme aina jotain uutta, mitä voisimme kokeillla.. 

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

REFERENSSIVIDEOT

Hyvän puhuminen tekee hyvän mielen meille kaikille. Miksipäs ei siis laitettaisi hyvä kiertämään? 

Referenssien pyytäminen tiivistää olemassa olevaa asiakassuhdettasi ja tyytyväisestä lähteestä kuultu suosittelu helpottaa tulevan asiakkaasi ostopäätöstä. Olemme kaikki varmasti todenneet, että puskaradio toimii ja siksi sitä kannattaa vahvistaa luotettavilla ja laadukkailla sisällöillä. 

Joskus asiakkaiden antamat referenssit ovat ainoa näkyvä todiste tehdystä työstä ja parhaiten tuo aikaansaannos tulee näkyviin ja kuuluviin videon muodossa. Siksi olemme koonneet sinulle näppärän Testimoniaali -paketin, jonka tuotantoa voit hyödyntää esityksissäsi, some-kanavillasi sekä muussa viestinnässäsi.

Hyvällä referenssivideolla on aina tarina ja jatkuvuus, joka ei kyllästytä kuulijaa. Videon avulla on tarkoitus luoda vahva yhteys potentiaaliseen asiakkaaseen. Videon tulee myös olla korkealaatuinen, aivan kuten yrityksesi. 

Meidän tuotantotiimimme hyppysissä toteutuu avaimet käteen periaatteella videon kuvaus, editointi, käsikirjoitus, ääni sekä valaisu.  Laadukas ja kustannustehokas video voidaan luoda myös BGMT studiolla, joka sisältää ammattimaiset laitteet ja upean studiomiljöön ledeineen. 

Suunnittelemme ja toteutamme koko tuotannon, vaivattomasti ja nopeasti, jotta saat kerrottua yrityksesi menestystarinat. 

Paketti sisältää: Tuotantojärjestelyt, suunnittelu, kuvaus ja editointi, tekstitys(suomi), 3x teaser someen, 1x valokuva. Paketin hinta 1800€+alv

Piirretty filmikela.

MAINOSTUOTANTO

Me löysimme sen! Uuden ja jopa hieman mullistavan tavan tehdä näyttäviä mainoksia! Virtuaalistudio mahdollistaa mahdottomankin, mutta ollos huoleti – meiltä taittuu vielä varsin kätevästi ja pitkällä kokemuksella myös perinteisemmät mainostuotannot eri medioihin: 

Meillä on kokemusta mainostuotannosta urheilutapahtumiin, infonäytöille, sosiaalisen median eri kanaviin sekä tietenkin televisioon. Monipuolinen tiimimme tietää millainen mainos toimii missäkin tilanteessa. Seuraamme myös tiiviisti kehittyviä mainonnan trendejä, jotta esimerkiksi sosiaaliseen mediaan tuotetut mainokset erottuvat varmasti edukseen.

Kokenut jälkituotantotiimimme editoi videosi, tekee grafiikka-animaatiot, lisää erikoisefektit, tekee värimäärittelyn, miksaa äänen, nauhoittaa spiikit, suunnittelee logosi, luo nettisivujesi layoutin, kuvittaa, tekee 2D- ja 3D-animaatioita, juo välillä kahvia ja sitten taas jatkaa…

”Toteutamme sinulle koko mainostuotannon osa-alueet suunnittelusta ja käsikirjoituksista kuvaukseen ja jälkituotantoon saakka. Toimimme myös mutkattomasti muiden mainostoimistojen tuotantoyhtiönä.”

Piirretty klaffi.

YRITYSVIDEOT

Tiedätkö, olemme aloittaneet yritysvideoiden tuotannon silloin, kun niiden pituus oli 15-20min. Kyllä! Vuosien saatossa pituus on lyhentynyt merkittävästi ja se tarkoittaa sitä, että videon tarina pitää olla tarkkaan tiivistetty, jotta kaikki olennainen mahtuu mukaan, ilman että katsoja hengästyy infoähkyssä. Yritysvideoiden tarina pitää kertoa mielenkiintoisasti ja tarinaa kuvitetaan tarkkaan harkituilla kuvilla, jotka viestivät sanoittamattomia viestejä. Videoiden tulee olla myös suunniteltuja siten, että niistä voidaan tehdä vielä lyhyempiä, mutta silti yhtä kokonaisia tarinoita omaavia leikkeitä esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Kuulostaa monimutkaiselle, mutta sitä se ei ole. Se tarina vain vaatii kertojansa ja jonkun, joka huolehtii tarinankerronnasta jokaisessa mediassa toisiaan täydentävällä tavalla. 

Taustamarkkinat_BGMT_Kimmo_Lesonen_profiilikuva
KIMMO LESONEN
Visuaalinen artisti, Partner

+358 50 911 6744

Mail