Tekniikka mahdollistaa paljon, mutta kaikki lähtee ideasta ja aidosta halusta tuottaa iloa ja kokemuksia kävijöille. Siinä me olemme hyviä.”

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Lapsi pelaa led-screen-peliä lattialla.

INTERAKTIIVISET ELÄMYKSET

Uteliaisuus uusia maailmoja kohtaan  ja pelillisyyden tarjoamat aktivoivat elementit luovat inspiroivan mahdollisuuden tuottaa tapahtumiin ja tiloihin ennennäkemättömiä visualisointeja ja aktiviteetteja. Innostaminen on tekemistä aidoimmillaan ja kun kosketamme kävijöitä tunnetasolla, sitoutuneisuus sekä muistojälki vahvistuvat paljon syvällisemmällä tasolla, kuin osaamme koskaan odottaa.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Tunnemme sisällöt a:sta ö:hön. Voi sanoa, että olemme tehneet kaikkea sisällöntuotannon saralla. Siksi olemme pystyneet tuomaan sisältöihimme aitoa sisältöä – sellaista, joka koskettaa ja herättää tunteita. Erinomainen sisältö luodaan yhdessä. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä kanssasi pohtien liiketoimintasi tavoitteita ja toiveita, jotta voimme luoda sisällönkuluttajalle parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Asetamme yhdessä niin liiketoiminnaliset kuin projektikohtaiset tavoitteet ja käymme suunnitelman läpi, miten saavutamme ne. Käytämme projekteissamme työkaluja, jotka mahdollistavat yhteistyön myös etäyhteyksin. Erikseen sovittaessa tuotamme materiaalipaketin, jota osallistujat voivat hyödyntää jälkeenpäin.

ESITYSTEKNIIKKA

Olemme luotettava kumppanisi teknisen- ja kuvatuotannon ratkaisuissaolipa tapahtumasi tai tilasi pieni tai suuri. 

Meiltä löydät kätevästi saman katon alta kaiken aina LED-screeneistä videoprojisointeihin sekä mainospintoihin ja tapahtumapohjaiseen sisällöntuotantoon saakka.

Olemme myös apunasi tapahtuman kokonaisvaltaisen vaikuttavuuden luomisessa. Tuotamme laadukasta materiaalia paitsi tapahtumasi näytöille, mutta myös tapahtumasi sosiaalisen median kanaviin tukemaan markkinointiasi.