Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Videokuvaaja työssään, sisällöntuotanto.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Tunnemme sisällöt a:sta ö:hön. Voi sanoa, että olemme tehneet kaikkea sisällöntuotannon saralla. Siksi olemme pystyneet tuomaan sisältöihimme aitoa sisältöä – sellaista, joka koskettaa ja herättää tunteita. Erinomainen sisältö luodaan yhdessä. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä kanssasi pohtien liiketoimintasi tavoitteita ja toiveita, jotta voimme luoda sisällönkuluttajalle parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Ammattilainen suunnittelee markkinointia, tietokone sylissä.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Jaamme mielellämme osaamisemme ja kokemuksemme myös sinun käyttöösi.  Pystymme toimimaan teknisenä asiantuntijana LED-hankintojen tarjouskilpailutuksissa ja virtuaalitapahtumien toteutuksissa, opettamaan sisällöntuotannon ja striimi-ohjelmistoja sekä sparraamaan kanssasi somemarkkinointissa ja sisällöntuotannon prosessin tehostamisessa. 

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Lapsi pelaa led-screen-peliä lattialla.

INTERAKTIIVISET ELÄMYKSET

Uteliaisuus uusia maailmoja kohtaan  ja pelillisyyden tarjoamat aktivoivat elementit luovat inspiroivan mahdollisuuden tuottaa tapahtumiin ja tiloihin ennennäkemättömiä visualisointeja ja aktiviteetteja. Innostaminen on tekemistä aidoimmillaan ja kun kosketamme kävijöitä tunnetasolla, sitoutuneisuus sekä muistojälki vahvistuvat paljon syvällisemmällä tasolla, kuin osaamme koskaan odottaa. 

Tekniikka mahdollistaa paljon, mutta kaikki lähtee ideasta ja aidosta halusta tuottaa iloa ja kokemuksia kävijöille. Siinä me olemme hyviä. Teknologisen ja sisällöllisen tuotekehityksen avulla olemme varmistaneet edelläkävijyytemme nykyaikaisten screen-teknologioiden tuotekehityksessä edistäen tapahtuma-alan asiakaskokemusta. 

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Led-screen-esimerkki Kuopion kansainväliset viinijuhlat.

ESITYSTEKNIIKKA

Teknologisen ja sisällöllisen tuotekehityksen avulla olemme varmistaneet edelläkävijyytemme nykyaikaisten screen-teknologioiden tuotekehityksessä edistäen tapahtuma-alan ja kaupan alan asiakaskokemusta.

Olemme luotettava kumppanisi teknisen- ja kuvatuotannon ratkaisuissaolipa tapahtumasi tai tilasi pieni tai suuri. Meiltä löydät kätevästi saman katon alta kaiken aina LED-screeneistä videoprojisointeihin sekä mainospintoihin ja tapahtumapohjaiseen sisällöntuotantoon saakka.

Olemme myös apunasi tapahtuman kokonaisvaltaisen vaikuttavuuden luomisessa. Tuotamme  laadukasta materiaalia paitsi tapahtumasi näytöille, mutta myös tapahtumasi sosiaalisen median kanaviin tukemaan markkinointiasi.

Grafiikkaa, kaksi kolmiota.