”Uteliaisuus uusia maailmoja kohtaan ja pelillisyyden tarjoamat aktivoivat elementit luovat inspiroivan mahdollisuuden tuottaa tapahtumiin ja tiloihin ennennäkemättömiä aktiviteetteja.”

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Lapsi pelaa led-screen-peliä lattialla.

INTERAKTIIVINEN PELIPINTA

Maailmassa on kasvava tarve tuottaa viihteellistä, digitaalista ja sisältörikasta materiaalia, jolla nostetaan turvallisuudentunnetta, tapahtumien viihdearvoa sekä yleistä näkyvyyttä ja ilmapiiriä. Interaktiivisten pintojen avulla vastaamme näihin viihteellisyyden muuttuneisiin tarpeisiin, jotka houkuttavat ja sitouttavat asiakkaitasi hauskalla, hygieenisellä ja liikuttavalla tavalla. 

 Interaktiivisessa pinnassa yhdistyy moderni projisointi, led- sekä sensoriteknologia. Pinta koostuu joko led- moduuleista, mikä mahdollistaa pinnan rakentamisen moneen eri kokoon- ja muotoon tai videoprojisoinnista, joka on kustannuksiltaan huokeampi.  

Pinta on interaktiivinen näyttö, jota ohjataan sekä eleiden ja liikkeiden avulla. Pintaa voidaan käyttää horisontaalisesti lattiana, jolloin ohjattavuus on luontaisesti jaloille, tai vertikaalisesti seinäpintana, joka mahdollistaa laajemman ohjattavuuden myös käsille ja ylävartalolle.  

Interaktiiviseen pintaan voidaan luoda monipuolisesti jännittävää ja nykyaikaista sisältöä, jonka yllättävät elementit nappaavat käyttäjän huomion täydellisesti. 

Pinnat mahdollistavat myös huomattavasti mielenkiintoisemman ja sisustuksellisesti soveltuvamman elementin jo perinteiseksi muodostuneiden infonäyttöjen tai lasten leikkipaikkojen rinnalle.  

”Tarjoamme työkaluja digitaaliseen tarinankerrontaan sekä pelillisyysmahdollisuuksien lisäämiseen. Valmiiden konsepti-aihioiden kautta pääset ottamaan harkittuja ja suunniteltuja askeleita kohti pelillisyyttä, jolloin ajattelu aukeaa kaikille mahdollisuuksille.

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

INTERAKTIIVINEN TILAVISUALISOINTI

Valovoimaisella videotykillä pinnalle heijastettava ja kokijan aisteja herättelevä visualisointi ei ole vain heijastus, vaan se on myös sisustuselementti ja tarinankerronnan väline, jonka avulla tilasi ei ole vain tila, vaan se on elämys.

PROJECTION MAPPING

Lisäinfoa tulossa pian

Taustamarkkinat_BGMT_Sari_Hallikainen_profiilikuva

SARI HALLIKAINEN
Toimitusjohtaja

+358 44 3636 448

Mail