Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafisia elementtejä, kolme kolmiota.
Led-moduulien asentamista.

LED

LEDIT YRITYSTAPAHTUMIIN NÄYTTÄVÄSTI

Meidän LED-moduulien käyttö tapahtumissa perustuu niiden muokattavuuteen, tarkkuuteen sekä monipuoliseen käytettävyyteen. Teknisiltä ominaisuuksiltaan LED moduuliemme tarkkuus on huippuluokkaa, myös läheltä katsottuna. Led-moduulit mahdollistavat led-screenin rakentamisen moneen eri tilaan sekä kokoon ja muotoon käyttötarkoituksen ja sisällön mukaan. 

 Säänkestävyytensä sekä loistavan valotehonsa ansiosta, moduuleja pystytään käyttämään sekä sisä- että ulkotapahtumissa. Led-moduulimme eivät särise, edes kuvattaessa ja teknisiltä ominaisuuksiltaan tarkkuus on huippuluokkaa, myös läheltä katsottuna. 

 Opastamme sinua teknisissä valinnoissa sekä suunnittelemme yhdessä, juuri sinulle sopivimmat ratkaisut tapahtumasi toteuttamiseen. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumien yhdessä näyttöteknologioiden kanssa rakenteet ja valaistuksen 

Led-visualisointi jäähallissa.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

LED SISÄLLÖT

Meiltä saat kokonaisvaltaiset näyttävät sisällöt ledeille.

Käsikädessä LED -teknologian kanssa kulkee sisällöntuotannon osaaminen sekä erityisesti screen-ratkaisuille suunniteltu sisältö. Etsimme kanssasi juuri sinun tapahtumaasi parhaiten sopivan kokonaisratkaisun visuaalisen näyttävyyden, tapahtuman tarinankerrollisuuden ja teknisen toimivuuden maksimoimiseksi. Näin saat kiinnitettyä vieraasi huomion ja edistät heidän positiivisten kokemusten jakamista sosiaalisessa mediassa.  

 Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä graafisia visualisointeja urheilu- ja konserttitapahtumiin sekä luomme huomiota herättäviä elementtejä messuille, kauppakeskuksiin sekä muihin yleisötiloihin. 

 Koordinoimme ja huolehdimme tuotannon alusta loppuun saakka vaadittujen vaatimusten mukaisesti. Varmistamme, että kommunikointi toimii eri toimijoiden välillä ja että työvaiheet toteutuvat sovitussa aikataulussa. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla tapahtumalla luot ainutlaatuisen tunnelman ja herätät mielenkiintoa kohderyhmässäsi. 

  • Sponsoriseinät 2m korkea x 10m 
  • Seinä 3m x 2m 
  • 4 kpl. postereita

Virtuaalitapahtumat | Video- & striimaus | Äänentoisto | Valaistus | Lavat | Tapahtumarakenteet | Trussit & ripustus