SISÄLLÖNTUOTANTOA JA SIRKUSHUVEJA

Taustamarkkinat BGMT on sosiaalisen median ja tapahtumien sisällöntuotantoon erikoistunut luova mainostoimisto, missä sinun tarinasi kirjoitetaan tekemään vaikutus.

SISÄLLÖNTUOTANTOA TAPAHTUMIIN JA SOSIAALISEEN MEDIAAN

BGMT

Olemme ideaali luova kumppanisi – joukko ratkaisukeskeisiä persoonia, joita ohjaa intohimo tarinankerrontaan ja mielenkiintoisen sisällön luomiseen, oli sitten kyseessä sisällöntuotanto digitaalisen median kanaviin, ison yleisötapahtuman projisointiratkaisut, brändi-ilmeen uudistaminen tai sävähdyttävän mainoskampanjan suunnittelu. Meillä tehdään töitä rohkealla, innovatiivisella ja raikkaalla asenteella – jokainen uusi idea on mahdollisuus.

Taustamarkkinat BGMT Oy on yli kolmikymmenvuotisen historiansa aikana pitänyt ansiokkaasti ääntä itsestään sekä asiakkaistaan ja taannut tunnettuutensa niin Kuopion alueella, muualla Suomessa kuin maailmallakin. Olemme vuosien saatossa kasvaneet monipuoliseksi sisällöntuotantotaloksi, jonka eloisa ja liikkuvainen väki näkyy ja kuuluu monessa tilaisuudessa sekä tapahtumassa.

Meissä yhdistyy vahva ammattitaito ja se kuuluisa ’’pilke silmäkulmassa’’. Rakastamme työskennellä ihmisten kanssa, jotka ovat intohimoisia tekemisiään kohtaan, uskaltavat siirtää rajoja sekä kokeilla jotain uutta.

Menestys-
tarinat

Taustamarkkinat BGMT Oy on yli 30-vuotisen historiansa aikana pitänyt ansiokkaasti ääntä itsestään sekä asiakkaistaan ja taannut tunnettuutensa niin Kuopion alueella, muualla Suomessa kuin maailmallakin. Olemme vuosien saatossa kasvaneet monipuoliseksi sisällöntuotantotaloksi, jonka eloisa ja liikkuvainen väki näkyy ja kuuluu monessa tilaisuudessa sekä tapahtumassa.

Asiakkailtamme kuultua