Halusimme tehdä tyylikkäiden lähetysten tuotannon sinulle helpoksi ja vaivattomaksi – ja kyllä kustannustehokkaaksi. Studioltamme saat tehtyä in&out-tyyliin niin webinaarit, podcastit kuin isommat studio-osuudet osallistuessasi etäpuhujana muiden järjestämiin tapahtumiin. Takaamme teknisesti toimivan ja ennen kaikkea katsojaa visuaalisesti miellyttävän ja sitouttavan lopputuloksen.  

Studio mukautuu moneen ja näin striimauksen kulta-aikana erottautuvuus sekä mielenkiinnon herättäminen on yrityksille yksi isoimmista haasteista. Siksi mahdollistamme tämän studion myötä myös visuaalisesti mielenkiintoisemman striimilähetyksen, virtuaalistudion, jonka tuotantojen yhteyteen tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua (esim. Fasilitoinitia).  

”Opastamme sinua teknisissä valinnoissa sekä suunnittelemme yhdessä, juuri sinulle sopivimmat ratkaisut tapahtumasi toteuttamiseen”

Pandemian alkaessa muokkasimme studiomme studiolähetyskäyttöön, jossa on 10m leveä ja 3m korkea led-seinä. Seinä toimi visuaalisesti houkuttelevana studiolavasteena. Visuaalisuus onkin iso osa tämän päivän viihdekulutusta ja sille asetetaan koko ajan enemmän painoarvoa.

Vaikuttavilla sisällöillä saat toteutettua monipuolista tarinankerrontaa katsojille. LED mahdollistaa elämykselliset, vaihtuvat ja vuorovaikutteiset brändisisällöt ja siksi tuotamme monipuolisesti erilaisia sisältöjä. Visualisoimme mitä uskomattomampia virtuaalisia ympäristöjä tarpeesi mukaan 

Jokaisen tapahtuman pitää toistuvasti löytää uusia keinoja viihdyttää ja informoida katsojia erottautuakseen kilpailijoista. Hybriditapahtumien rantautuessa osaksi tapahtumakulttuuria, toteutamme studiolähetykset myös osana hybriditapahtumia.

Juuri nyt yritykset ovat valmiita panostamaan interaktiivisempaan ja sitouttavampaan sisältöön niin avautuvissa tapahtumissa kuin pysyviksi jäävissä etäyhteyksissä. 

 • Studion tekninen kalusto

 • 6 Harmaata tuolia

 • 2 Vihreää nojatuolia

 • 3 Valkeaa sivupöytää

 • 2 Valkeaa ovaalin mallista sivupöytää

 • 1 Valkea pystypöytä

 • Harmaa ja sininen matto

 • Pukeutumishuone

 • Led-seinä (12 m pitkä x 3 m korkea / 36m² loiva U-shape),
  jolla voidaan esittää mahdollista esitysmateriaalia tai tukea studiomaista tunnelmaa. Screenin resoluutio 3072 pix x 768 pix.

Striimauksen kulta-aikana erottautuvuus ja mielenkiinnon herättäminen on yrityksille yksi isoimmista haasteista. Jokaisen tapahtuman pitää toistuvasti löytää uusia keinoja viihdyttää ja informoida katsojia erottautuakseen kilpailijoista. BGMT:n studio vastaa tähän haasteeseen ja takaa visuaalisesti vangitsevan lopputuloksen tapahtumassasi. Visuaalisuus on kuitenkin iso osa tämän päivän viihdekulutusta ja sille asetetaan koko ajan enemmän painoarvoa.

”Koordinoimme ja huolehdimme livetuotannon alusta loppuun saakka vaadittujen vaatimusten mukaisesti. Varmistamme, että kommunikointi toimii eri toimijoiden välillä ja että työvaiheet toteutuvat sovitussa aikataulussa.”

Kysy lisää studion mahdollisuuksista