Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

Ihmisten halu kokea elämyksiä ja erilaisia tapahtumia on valtavan suuri. Yritykset ovat valmiita panostamaan interaktiivisempaan ja sitouttavampaan sisältöön niin avautuvissa tapahtumissa kuin pysyviksi jäävissä etäyhteyksissä. 

 Olemme apunasi tapahtuman kokonaisvaltaisen vaikuttavuuden luomisessa sekä luotettava kumppanisi teknisen- ja kuvatuotannon ratkaisuissa, olipa tapahtumasi tai tilasi pieni tai suuri. Meiltä löydät kätevästi saman katon alta kaiken aina LED screeneistä videoprojisointeihin 

sekä mainospintoihin ja tapahtumapohjaiseen sisällöntuotantoon saakka. Tuotamme visuaalisesti säväyttävää materiaalia paitsi tapahtumasi näytöille, mutta sosiaalisen median kanaville tukemaan markkinointiasi. 

 • Meiltä saat: 

  • LED-näytöt 
  • Ääni- ja valotekniikka (yhteistyössä VikingPro) 
  • Monikameratuotanto 
  • Tapahtuman striimaus 
  • Some-sisällöntuotanto 
Graafisia elementtejä, kolme kolmiota.

STRIIMAUS

Streamaus on yrityksesi ja tapahtumasi näkyvyyttä sekä mainosta. Siksi suhtaudumme ammattimaisella otteella myös streamaus- tuotantoihin. Stream-lähetys voi helposti saavuttaa katsojia rajattomasti ympäri maailman ja varmistamme, että loistat silloin oikeassa valossa ja kerrot viestisi kuuluvalla äänellä.

Striimaus mielletään usein tapahtumien suoraksi lähetykseksi, mutta se on myös loistava tapa lisätä vuorovaikutusta yrityksesi ja potentiaalisten asiakkaidesi välillä.

Striimi lähetys suoraan BGMT studiolta tai omasta tilasta.

Edustavia ledinäyttöjä.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

ESITYSTEKNIIKKA

Tulossa uutta tietoa

”Suunnittelemme ja toteutamme kaikki tapahtumasi näyttöratkaisut sekä tuotamme näytöillä esitettävän sisällön aina grafiikoista viimeisteltyyn videotuotantoon saakka.”

VIRTUAALITAPAHTUMA

Tulossa uutta tietoa

TAPAHTUMAMARKKINOINTI

KYSY LISÄÄ:
Tuomas
TUOMAS LESKINEN
COO

+358 44 979 4677

Mail
REFERENSSIT:

Kuopio Wine Festivals
Jääkiekkogaala, Vierumäki
Matkus Shopping Center
Savonian ammattikorkeakoulu
KuPSin mestaruusjuhlat

KIINTEÄT ASENNUKSET:

Olvi Areena, KalPa & Caverion
Kuopio-halli
K-Market Konnevesi
IPK, Iisalmi
Kuopion Uimahalli, Kuntolaakso