Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Piirretty videokamera.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

STRIIMI

Streamaus on yrityksesi ja tapahtumasi näkyvyyttä sekä mainosta. Siksi suhtaudum- me ammattimaisella otteella myös streamaus- tuotantoihin. Stream-lähetys voi hel- posti saavuttaa katsojia rajattomasti ympäri maailman ja varmistamme, että loistat silloin oikeassa valossa ja kerrot viestisi kuuluvalla äänellä.

Striimaus mielletään usein tapahtumien suoraksi lähetykseksi, mutta se on myös loistava tapa lisätä vuorovaikutusta yrityksesi ja potentiaalisten asiakkaidesi välillä.

Striimauksen kautta voit houkutella enemmän yleisöä kanavillesi ja hyödyntää mahdollisuuden tuotteidesi tai palveluidesi mainostamiseen.  Vaikka striimaus voi tuottaa hyviä tuloksia ja tavoittaa enemmän yleisöä ympäri maailmaa, on huomioitava sisällön laatu. Striimaus on yrityksesi ja tapahtumasi näkyvyyttä ja mainosta. Siksi suhtaudumme ammattimaisella otteella myös striimaustuotantoihin. Laadukas sisältö tekee lähetyksestäsi ainutlaatuisen ja erottuvan. Tämä lähestymistapa auttaa sinua edistämään tehokkaammin brändisi tunnettuutta ja tekemään markkinointikampanjastasi vaikuttavamman. Parhaimmillaan striimaus avaa yrityksellesi uusia tulovirtoja. Sitoutuminen videosisältöihin on entisestään kasvussa, ja koska tallenne jää kanavallesi, pääsevät katsojat palaamaan myöhemminkin sisältöjesi ääreen.