Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Graafisia elementtejä, kolme kolmiota.

VIRTUAALITAPAHTUMA

Viimeaikainen tapahtuma-alan murros on kiihdyttänyt jo tuloillaan ollutta digiloikkaa virtuaalisiin tapaamisiin sekä tapahtumiin. Virtuaalitapahtumat ovat uudenlainen mahdollisuus saavuttaa laajoja yleisöjä sekä tehostaa interaktiivisuutta ja vuorovaikutusta välimatkoista huolimatta.

Virtuaalitapahtuma mahdollistaa erillisten etäpisteiden yhdistämisen varsinaiseen päätapahtumaan, jolloin osallistuminen on aktiivista myös etäpisteiden osallistujille. Reaaliaikainen viestintä osallistujien välillä on yksi virtuaalisen tapahtuman tärkeimmistä elementeistä ja erottava tekijä perinteiseen striimaukseen nähden. Virtuaalitapahtumassa osallistujien on mahdollista kommentoida sisältöä, esittää kysymyksiä tai vaikuttaa tapahtumien kulkuun sekä osallistua pienryhmätyöskentelyyn.

Virtuaalinen tapahtuma tulee varmasti jäämään merkittäväksi osaksi myös livetapahtumia ja tällaiset hybriditapahtumat tulevat olemaan olennainen osa tapahtumien tulevaisuutta.

Piirretty videokamera.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

STRIIMI

Streamaus on yrityksesi ja tapahtumasi näkyvyyttä sekä mainosta. Siksi suhtaudum- me ammattimaisella otteella myös streamaus- tuotantoihin. Stream-lähetys voi hel- posti saavuttaa katsojia rajattomasti ympäri maailman ja varmistamme, että loistat silloin oikeassa valossa ja kerrot viestisi kuuluvalla äänellä.