Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Piirretty videokamera.
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

STRIIMAUS

Striimaus mielletään usein tapahtumien suoraksi lähetykseksi, mutta se on myös loistava tapa lisätä vuorovaikutusta yrityksesi ja potentiaalisten asiakkaidesi välillä.

Striimauksen kautta voit houkutella enemmän yleisöä kanavillesi ja hyödyntää mahdollisuuden tuotteidesi tai palveluidesi mainostamiseen.  Vaikka striimaus voi tuottaa hyviä tuloksia ja tavoittaa enemmän yleisöä ympäri maailmaa, on huomioitava sisällön laatu. Striimaus on yrityksesi ja tapahtumasi näkyvyyttä ja mainosta. Siksi suhtaudumme ammattimaisella otteella myös striimaustuotantoihin. Laadukas sisältö tekee lähetyksestäsi ainutlaatuisen ja erottuvan. Tämä lähestymistapa auttaa sinua edistämään tehokkaammin brändisi tunnettuutta ja tekemään markkinointikampanjastasi vaikuttavamman. Parhaimmillaan striimaus avaa yrityksellesi uusia tulovirtoja. Sitoutuminen videosisältöihin on entisestään kasvussa, ja koska tallenne jää kanavallesi, pääsevät katsojat palaamaan myöhemminkin sisältöjesi ääreen.

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

”Olemme tekninen kumppanisi striimauksissa olipa tapahtumasi konsertti, webinaari tai jotain siltä väliltä. Huolehdimme kuvauksen ja lähetyksen lisäksi myös esitysmateriaaleista sekä äänimiksauksesta.”

Graafisia elementtejä, kolme kolmiota.

ASIANTUNTIJALÄHETYKSET

Kuvatuotantomme takaa, että tilaisuutesi esiintyjät näkyvät paitsi takariviin itse tapahtumassa, mutta myös tilaisuuden ulkopuolelle eri kanaviin. Livelähetykset ovat tätä päivää ja laadukkaan streamin tuottaminen on monille haasteellista.

Olemme olleet mukana tuottamassa monia, hyvin erilaisia tapahtumia ja meidän kauttamme saat livelähetyksiisi kokeneen ja livetilanteisiin sopeutuvan miehistön.

Huolehdimme tapahtumasi koko kuvatuotannon alusta loppuun – aina ennakkomarkkinoinnista, tapahtuman aikaiseen ja sen jälkeiseen markkinointiin saakka. Tuotettu materiaali on aina käytettävissäsi ja hyödynnettävissä myös tulevien tapahtumien markkinoinnissa esimerkiksi AfterMovien muodossa.

KONSULTOINTI

  • OHEJLMISTOT
  • SOSIAALINEN MEDIA/MARKKINOINTI
  • LIIKETOIMINTA/TAPAHTUMAT
KYSY LISÄÄ:
Tuomas
TUOMAS LESKINEN
COO

+358 44 979 4677

Mail
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
REFERENSSIT:

WHO Healthy Cities, Kuopio
KalPan ottelut, Streamteam
Kuopion Viulukilpailu 2020
Ski Lift Pitch, Kuopion Kauppakamari
Aluehallintoviraston koulutuspäivät
Sote Maakuntakiertue, Pohjois-Savon liitto