Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

INTERAKTIIVINEN PELIPINTA

Maailmassa on kasvava tarve tuottaa viihteellistä, digitaalista ja sisältörikasta materiaalia, jolla nostetaan turvallisuudentunnetta, tapahtumien viihdearvoa sekä yleistä näkyvyyttä ja ilmapiiriä. Interaktiivisten pintojen avulla vastaamme näihin viihteellisyyden muuttuneisiin tarpeisiin, jotka houkuttavat ja sitouttavat asiakkaitasi hauskalla, hygieenisellä ja liikuttavalla tavalla. 

 Interaktiivisessa pinnassa yhdistyy moderni projisointi, led- sekä sensoriteknologia. Pinta koostuu joko led- moduuleista, mikä mahdollistaa pinnan rakentamisen moneen eri kokoon- ja muotoon tai videoprojisoinnista, joka on kustannuksiltaan huokeampi.  

Pinta on interaktiivinen näyttö, jota ohjataan sekä eleiden ja liikkeiden avulla. Pintaa voidaan käyttää horisontaalisesti lattiana, jolloin ohjattavuus on luontaisesti jaloille, tai vertikaalisesti seinäpintana, joka mahdollistaa laajemman ohjattavuuden myös käsille ja ylävartalolle.  

Interaktiiviseen pintaan voidaan luoda monipuolisesti jännittävää ja nykyaikaista sisältöä, jonka yllättävät elementit nappaavat käyttäjän huomion täydellisesti. 

Pinnat mahdollistavat myös huomattavasti mielenkiintoisemman ja sisustuksellisesti soveltuvamman elementin jo perinteiseksi muodostuneiden infonäyttöjen tai lasten leikkipaikkojen rinnalle.  

PROJISOINTI & MÄPPÄYS

Lisä infoa tulossa pian

SELAINPOHJAISET PELIT

Lisä infoa tulossa pian

Ville Meckelburg
Interaktiiviset elämykset

+358 44  978 6140

Mail

Ville Meckelburg
INTERAKTIIVISET ELÄMYKSET

+358 44 978 6140

Mail