virtuaalistudio
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

Virtuaalisten tapahtumien visuaalisempi toteutus tehdään virtuaalistudiossa. Virtuaalistudio mahdollistaa ihmisten tai muiden todellisten esineiden sekä tietokoneella luotujen ympäristöjen ja esineiden reaaliaikaisen ja saumattoman yhdistämisen sekä vuorovaikutuksen. Virtuaalistudiossa voi toteuttaa myös näyttävät mainostuotannot kustannustehokkaasti.

Virtuaalistudiossa suuri osa ympäristöstä toteutetaan kokonaan digitaalisesti. Tarkoituksena on, että taustat ja elementit näyttävät realistisilta ja vuorovaikutteisilta antaen vaikutelman, että ne todella ovat todellisessa maailmassa. Verrattuna normaaleihin tuotantoihin, virtuaalinen studio ei välttämättä vaadi jälkituotantoa vaan visuaalinen suunnittelu ja virtuaaliset taustat muokataan valmiiksi etukäteen.

Virtuaalitodellisuuselementtien lisäksi virtuaalistudiossa käytetään myös lisätyn todellisuuden elementtejä.

Me kaikki haluamme toteuttaa luovuuttamme ja näkemyksiämme. Ideoinnissa puhutaan monesti, että vain taivas on rajana, niin todellisuudessa budjetti asettaakin meille raamit valmiiksi. Todellisuuksia voi kuitenkin olla monia ja virtuaalisen sekä lisätyn todellisuuden avulla sinun mahdollisuutesi toteuttaa näkemyksesi kasvavat eksponentiaalisesti. Virtuaalistudio pystyy siirtämään rajoja sille, mikä on todellisuudessa mahdollista. Virtuaalistudio on hienostunut yhdistelmä nykyaikaista 3D-virtuaalimaailmaa sekä perinteistä green screen -teknologiaa. Virtuaalistudio antaa myös mahdollisuuden tuottaa teknisesti monipuolisia videotuotantoja sekä näyttäviä mainostuotantoja kustannustehokkaasti. 

Grafiikkaa, kaksi kolmiota.
Minna
MINNA MIETTINEN
CUSTOMER & SALES COORDINATOR

+358 44 9786 140

Mail
Minna
MINNA MIETTINEN
CUSTOMER & SALES COORDINATOR

+358 44 9786 140

Mail
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.