SOSIAALINEN MEDIA

Tarinankerronta, vaikuttavuus ja lisäarvo – niistä on hyvät sisällöt tehty. Sosiaalisen median avulla voidaan yhdistää ja sitouttaa potentiaalisia asiakkaita siellä, missä he ovat: LinkedInissä, Twitterissä, Youtubessa, Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa. Vahvalla sosiaalisen median strategialla ja kyvyllä luoda kiinnostavaa sisältöä yhdistät ja sitoutat yleisösi.

Lähtökohtaisena tavoitteena sisältömarkkinoinnissa on se, ettei yksikään sisältö jäisi huomiotta. Sosiaalisessa mediassa rakennat myös helposti brändi tunnettuutta, luot lisää liidejä ja saat dataa, jota hyödyntää markkinoinnin kohdentamisessa. Pandemian keskellä sosiaalisesta mediasta tuli entistä tärkeämpi markkinoijille. Miksipä et siis sinäkin olisi näkyvästi somessa 

Olipa kyseessä BtoB tai BtoC markkinointi, jokainen yritys tarvitsee sosiaalisen median strategian.  Jos koet sosiaalisen median aiheuttavan harmaita hiuksia, mikä ei ole kyllä yhtään ihme, apua on aina saatavilla!

Etkö tiedä mitä julkaista SoMessa mutta visio löytyy jo. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvaltaisen some-strategian tai some-suunnitelman. Tai voit jättää sosiaalisen median kanavat kokonaan meidän haltuun.
Ota yhteyttä, jos haluat ulkoistaa somemarkkinointisi meille tai helpottaa sinun arkeasi.

Älypuhelin, digimarkkinointi.

”91 % B2B-ostajista käyttää aktiivisesti sosiaalista mediaa.”

Kannettava tietokone, kahvikuppi ja koristekasvi.

WWW-SIVUT

Koskaan ei ole myöhäistä investoida yrityksesi verkkosivustoon, sillä verkkosivut ovat yrityksesi portfolio. Sen avulla saat yrityksesi näyttämään ammattimaiselta. Haluatko houkutella asiakkaita Googlen kautta? Ilman nettisivuja tähän ei ole mahdollisuutta. Nettisivujen avulla saat näkyvyyttä: voit esitellä tuotteita/palveluitasi, näyttää parhaat arvostelusi ja suosittelusi näyttävästi verkkosivustollasi, jolloin verkkosivusto rohkaisee asiakkaita ottamaan helpommin yhteyttä. 

Yhä useammin jopa pystyssä pysyminen ilman yrityksen verkkosivustoa on mahdotonta. Asiakkaasi ovat verkossa, kilpailijasi ovat verkossa, ja jos et ole paikalla puuttumassa asiaan, kilpailijasi ja asiakkaasi muodostavat yhteyden, jolloin sinä olet pulassa. 

Tarvitseeko yrityksesi verkkosivut? Tai kaipaatko apua ylläpitoon? 

Me autamme luomaan uudet sivut tai ylläpitämään jo olemassa olevia sivuja. 

”84 % nykyajan kuluttajista uskoo, että verkkosivusto tekee yrityksestäsi uskottavamman kuin yritykset, joilla on vain sosiaalisen median profiileja.”

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Kuvituskuva, muistilehtiö.

TEKSTIT

  • Käsikirjoitukset
  • Sisällöt someen
  • Tekstit www-sivuille
  • Blogi artikkelit
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.
Kuvaaja osoittaa videokameralla.

VALOKUVAUS

Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.

Ammattivalokuvaajaksi kouluttautuneet valokuvaajamme huolehtivat, että yrityksellesi kuvatut kuvat välittävät yrityksestäsi tai tuotteestasi suunnitelman mukaista ja laadukasta mielikuvaa.

Ideoimme ja toteutamme still-kuvaukset studiollamme, miljöössä tai asiakkaan tiloissa. Valokuvatuotannossa voit luottaa kuvaustiimiimme visuaaliseen silmään ja ammattitaitoon sekä laadukkaaseen kamera- ja valaisukalustoomme.

Mia
MIA RÄSÄNEN
SOCIAL MEDIA MANAGER

+358 44 9732 367

Mail
Mia
MIA RÄSÄNEN
SOCIAL MEDIA MANAGER

+358 44 9732 367

Mail
Graafisia elementtejä, kaksi kolmiota.