Videotuotantoprojekti sujui teidän puolelta hyvin ja toivottavasti voimme tehdä yhteistyötä myös tulevaisuudessa. Jatkakaa samaan malliin!

Mikko NissinenLehtori Konetekniikka tutkintokoulutus, Tekniikka tutkintokoulutus Savonia AMK

”Kiitämme tiimimme puolesta ja vakuutamme teille, että suosittelemme palveluitanne luottavaisin mielin kollegoillemme tulevaisuudessa. Erityiset kiitokset ja kehut menevät Tuomakselle ja Kimmolle. Tuomas teki hyvää työtä ja kuvasi meille haastattelut ja suunnitteli videot. Kimmon kanssa on ilo työskennellä ja ihailen hänen ammattitaitoaan

Zinab ElgundiCoordinator University of Eastern Finland

Projekti sujui kaikkinensa todella hyvin ja olemme tyytyväisiä yhteistyöhön. Tiimi hoiti teknisen kokonaisuuden ammattimaisesti unohtamatta aivan viime metreillä ilmenneitä muutos toiveita. Tekemisestä välittyi hyvällä tapaa rauhallinen ja varma ote, mikä myös sujuvoitti kokonaistuotantoa.

Tiina HartikainenProjektikordinaattori Kuopion alueen Kauppakamari

”Kiitos teille tapahtumamme toteuttamisesta, joka olikin kaikkien käänteiden jälkeen ”isompi” kuin alunperin ajateltiin. Olemme saaneet hyvää palautetta tapahtuman organisoinnista ja järjestelyistä ja iso osa kiitoksista kuuluu tietysti teille ja Tuomakselle. Emme olisi saaneet vastaavaa tehtyä itse. Tapahtumassa kaikki sujui hienosti ja ammattitaidolla!

Tarja KorhonenService Coordinator FinVector

Tekniikka ja palvelu jonka toteutitte, toimi alusta loppuun erittäin kiitettävästi. Toiminta oli mielestämme ammattimaista ja hyvinkin joustavaa. Edettiin suunnitelmallisesti, mutta myös voitiin edetä tilanteen vaatimalla tavalla. Kiitos, myös tulevaisuudessa tulemme turvautumaan teidän palveluksiin tämän kaltaisissa tilaisuuksissa”

Marko RokkilaAluepäällikkö Boehringer-Ingelheim Finland

”Kuopion uuteen kuntolaakson uimahalliin haluttiin tekemistä lapsille ja nuorille. Taustamarkkinat toimitti meille LED-lattian, jossa lapset voivat viettää aikaa.  Yhteistyö sujui Taustamarkkinat BGMT kanssa sujuvasti ja pääsimme vaikuttamaan itse lopputulokseen paljon

Ilja VenäläinenLiikuntapalvelusuunnittelija Kuopion Kaupunki

”Savolainen osaaminen, savolaisella viekkaudella lisättynä on tänä päivänä Taustamarkkinoiden kruunun jalokivi. Yritykseltä löytyy kaikki mitä tämän päivän yritys tarvitsee. Vahva suositus meidän jäsenyhdistyksemme kautta tulee Taustamarkkinoiden suuntaan. Yhteistyö lyhyesti kuvattuna Taustamarkkinoiden kanssa: HELPPOA, YKSINKERTAISTA, TEHOKASTA JA AMMATTITAITOISTA!

Timo RipattiPuheenjohtaja Suomen Sahayrittäjä Ry

Yhteistyö Taustamarkkinoiden kanssa on sujunut erinomaisesti, aikataulut ovat pitäneet, on luotettava kumppani, yhteistö on aina helppoa. Taustamarkkinat ovat tehneet ammattimaisesti ne mitä on pyydetty ja saatu jopa välillä hienompaa ja parempaa mitä olemme odottanut ja tilannut. Pitkän yhteistyön perusteella uskallan suositella Taustamarkkinoita, se on luotettava, ammattitaitoinen ja vielä Kuopio Pohjois-Savon alueella paikallinen. Voin suositella lämpimästi.

Pasi KuivalainenMyynyti- ja asiakkuusjohtaja Kalpa Hockey Oy

”Kuopion kaupunginorkesteri tarvitsi kokonaisvaltaista striimauspalvelua, striimaamista tarvittavaa henkilöstä ja laitteistoa. Taustamarkkinat on luotettava yhteistyökumppani, yhteistyö on sujuvaa, luontevaa ja tasalaatuista ja heidän kanssaan voidaan keskustella asioista, tarkentaa toiveita ja esittää lisätoiveita matkan varrella joustavasti”

Elina PrepulaKuopion Kaupunginorkesterin Tuottaja

”Homma toimi hemmetin hyvin, joten palaute on kaikilta osin positiivista. Tärkeä yksityiskohta oli joustavuus, eli pystyitte reagoimaan nopeallakin aikataululla tapahtuman muutoksiin ja tilaajan viime hetkien toiveisiin.”

KuPSin logo, testimoniaali.
Tero TaipaleTalenttivalmentaja